POST-PARENT REHABILITATION AND PHYSIOTHERAPY (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2026)
Ushbu maqolada tug‘ruqdan keyingi davrda ayollarni reabilitatsiya qilishning zamonaviy yondashuvlari, fizioterapiya usullarining ahamiyati, jismoniy mashqlar, psixologik qo‘llab-quvvatlash hamda hamshiralik parvarishining o‘rni yoritilgan.