BELGILANGAN PARAMETRLAR BO‘YICHA AVTOMATIK MATO TANLASH TIZIMI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2026)
Ushbu maqolada  zamonaviy sharoitda yengil sanoat korxonalari o‘zgarishlarga tezda javob berishi va mahsulot turlarini doimiy ravishda yangilab turishi kerakligi,turli maqsadlar uchun matolarni ishlab chiqarish juda murakkab, ammo muhim jarayon ekanligi,avtomatlashtirish tizimlari, axborot bazalari, kompyuter uskunalari assortimentni kengaytirish, niqsonni kamaytirish, foyda va raqobatbardoshlikni oshirish uchun ko‘p vaqt talab qiladigan jarayonlarni sezilarli darajada osonlashtiradigan tizimlar haqida kerakli ma’lumotlar yoritilgan.