TABIIY TOLALARDAN KANOP TOLASINI TURLARI ULARNI OLINISHINI TAXLILI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Bu ilmiy maqolada tabiiy tollalarni turlari ularni tabiatda uchrash,o‘sib rivojlanishi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Kanop o‘simligini kelib chiqish tarixi tabiatda rivojlanishi,ulardan tollalarni olish texnologiyasi to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan