INTEGRATION OF STEAM ELEMENTS IN PRIMARY EDUCATION (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Mazkur maqolada STEAM (fan, texnologiya, muhandislik, san’at va matematika) ta’lim yondashuvining boshlang‘ich maktab darslariga integratsiya qilinishining ahamiyati va afzalliklari yoritilgan. Unda STEAM elementlari orqali o‘quvchilarda ijodkorlik, tanqidiy fikrlash, jamoaviy ishlash va muammolarni hal qilish ko‘nikmalari qanday rivojlanishi tushuntirilgan.