Kungaboqar navlarining yer ustki biomassasining shakllanish. (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati sharoitida yetishtirilayotgan NS Oliva F1, Romeo F1, NS Leviatan F1  va KK-60 kungaboqar navlarning yer usti biomassasining shakllanishi o’rganilgan