KOSTYUMBOP MATERIALLARNING QALINLIGI VA ZICHLIGI BO‘YICHA OLINGAN SINOV-TAJRIBA TAHLILLARI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada Turkyaning “ALTIN -YILDIZ” brendidagi kostyumbop materiallarning 12 ta namuna koʼrsatkichlari asosida fizik-mexanik xususiyatlaridan qalinligi va zichligi bo‘yicha tahlil natijalari  aniqlangan