UMUMTA’LIM MAKTABLARI O‘QUVCHI QIZLARINING IJTIMOIY FAOLLIGINI OSHIRISH DOLZARB IJTIMOIY MUAMMO SIFATIDA (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Maqolada umumta’lim maktablarida tahsil olayotgan o‘quvchi qizlarning ijtimoiy faolligini oshirish muammosi yoritilgan. Stereotiplar, muhit yetishmasligi, motivatsiya tanqisligi kabi asosiy muammolar tahlil qilinib, ularga yechim sifatida aniq takliflar berilgan