Maktabgacha ta’lim tashkilotilarida taraqqiyot strategiyasining “Kitob sevar millat” maqsadidan kelib chiqgan holda, kitobxonlikning samaradorligini oshirish (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Davlatimiz rahbari tomonidan amalga oshirilayotgan kitobxonlikni maktabgacha ta’lim tashkilotlarida samaradorligini oshirish va unga bo’lgan e’tiborni kuchaytirish, maktabgach yoshdagi bolalarni kitobga bo’lgan qiziqishini uyg’otish masalalarini ilgari surish