ЎЗБЕК МУСИҚА МАДАНИЯТИНИНГ ЁШЛАР МАЪНАВИЙ ДУНЁҚАРАШИНИ КЕНГАЙТИРИШДА ТУТГАН ЎРНИ (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ушбу мақолада ёшларнинг маънавий дунёқарашини кенгайтириш учун қандай салмоқли ишларни амалга ошириш мукнилиги, ёш авлодни хар томонлама етук баркамол, комил инсон бўлиб камол топишларини таъминлаш йўллари хақида маълумот берилган.