Pedagogikada tarix fanini o‘qitish metodikasi (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Mazkur maqolada tarix fanini o‘qitish jarayonining pedagogik metodlari, ularning samaradorligi va zamonaviy ta’lim tizimidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Tarixni o‘qitishda interfaol metodlardan foydalanish, o‘quvchilarda tanqidiy fikrlash va tahliliy yondashuvni shakllantirishga doir tajribalar keltirilgan. Shuningdek, tarix darslarida raqamli texnologiyalar, vizual vositalar hamda loyihaviy ta’limning qo‘llanish imkoniyatlari yoritiladi.