MAHSULOT SIFATNI BOSHQARISHNING STATISTIK USULLARI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada mahsulot sifatini boshqarishning statistik usullari va ularning mohiyati yoritilgan. Shuningdek, sifatni boshqarish uslublaridan foydalanish yo‘nalishlari ko‘rsatib o‘tilgan.