TABRIK NUTQIY AKTINING MAVZUI GURUHLANISHI HAQIDA (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Tabrik nutqi hayotimizda eng ko‘p faoliyatda bo‘lgan epideyktik janrlardan biridir. Mazkur maqolada tabrik nutqiy aktining lingvistik tabiati, hosil bo‘lish omillari, nazariy ahamiyati va baho bilan munosabati kabi masalalar o‘rganilgan.