T.Jumamuratov dóretiwshiliginde jup hám tákirar sózlerdiń qollanılıw ózgesheligi (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Bu maqolada qoraqalpoq adabiyotida Tilewbergen Jumamuratovning ijodida  juft va takror sózlarning qóllanilish va anglatilish masalasini tahlil qildik. Juft va takror sózlar tushunchasining ózi haqida ham malumotlar keltirib ótildi