MARKAZIY OSIYO XALQLARIDA TO’Y BILAN BOG’LIK URF-ODATLAR (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Maqolada Markaziy Osiyo va Qozog’iston xalqlarining to’y bilan bog’liq bo’lgan urf-odatlari va marosimlari tahlil qilinmoqda. Kopchilik urf-odatlar va an’analar qadimgi diniy qarashlar bilan bog’liqligi ta’kidlanmoqda