BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA JONLI TABIAT BURCHAGINI TASHKIL ETISHDA KREATIV LOYIHALAR. (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada, boshlang'ich sinf o'quvchilarida jonli tabiat burchagini tashkil etishda kreativ loyihalarning ahamiyati va o'rni haqida so'z yuritiladi. O'quvchilarni tabiatni o'rganishga, tajriba o'tkazishga va ekologik muammolarni hal qilishga jalb etuvchi loyihalar, ularning qiziqishini oshirish va tabiiy bilimlarini rivojlantirishga xizmat qiladi. Maqola o'simliklar, hayvonlar, ekologik muammolar va san'atga oid loyihalar orqali o'quvchilarning ijodkorlik va jamoaviy ish ko'nikmalarini rivojlantirishga e'tibor qaratadi.