INKLUZIV TA'LIMDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR BILAN ISHLASHNING ZAMONAVIY USULLARI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Mazkur maqolada inkluziv taʼlim jarayonida maktabgacha yoshdagi bolalar bilan ishlashning zamonaviy usullari tahlil qilingan. Maxsus ehtiyojli bolalarning taʼlim-tarbiyasini samarali tashkil etishda foydalanilayotgan innovatsion pedagogik yondashuvlar, texnologiyalar va metodlar ko‘rib chiqiladi. Muallif inkluziv muhitda teng imkoniyatlar yaratish va individual yondashuvning ahamiyatini asoslab beradi.