VEKTORLARNING TENGLAMALARNI YECHISH VA TENGSIZLIKLARNI ISBOTLASHGA TADBIQLARI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu tezisda vektorlar nazariyasining asosiy xossalari yordamida ba’zi irratsional tenglamalarni yechishning va tengsizliklarni isbotlashning soda usuli keltirilgan.