ANALITIK KIMYONI O‘QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada analitik kimyo fanini o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning ahamiyati, ularning samaradorligi, ta’lim jarayonidagi o‘rni va amaliy misollar asosida yoritib berilgan. Maqola fanlararo integratsiya, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT) hamda muammoli o‘qitish asosida yondashuvlarni ko‘rib chiqadi.