BOLALARDA EPILEPSIYA KASALLIGI. KLINIKASI, DIAGNOSTIKASI, DAVOLASH USULLARI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada bolalarda epilepsiya kasalligining klinik ko‘rinishlari, diagnostikasi va davolash usullari haqida ma’lumotlar keltiriladi. Epilepsiya bolalar orasida keng tarqalgan nevrologik kasallik bo‘lib, uning erta aniqlanishi va samarali davolanishi juda muhimdir. Maqola bolalarda epilepsiya kasalligi bo‘yicha zamonaviy tadqiqotlar va amaliyotlarni o‘z ichiga oladi.