Oilalarda internetga tobelikning bugungi kundagi axamiyati (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Oilani mustahkamlash va rivojlantirish, oilalarda ma’naviy-axloqiy muhitni yaxshilash, jamiyatda eng ibratli oilaviy  an’analarni saqlab qolish hamda targ‘ibot qilish masalalari bo‘yicha hududlarda qator fundamental, amaliy va innovatsion tadqiqotlar olib borilayotir.