TIBBIYOTDA INFORMATIKA DARSLARINI QIZIQARLI TASHKIL QILISH MUAMMOLARI VA YECHIMLARI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqola tibbiyotda informatika darslarini tashkil qilishdagi asosiy muammolar (nazariya-amaliyot tafovuti, mavhum tushunchalar, resurs cheklovlari) va ularni bartaraf etishning samarali yechimlarini ko'rib chiqadi. Darslarni interfaol keys-studiyalar, gamifikatsiya, vizualizatsiya (jumladan Google Cloud texnologiyalari), loyiha asosidagi ta'lim va fanlararo hamkorlik orqali yanada qiziqarli qilish taklif etiladi. Maqsad – talabalarni tibbiyotda axborot texnologiyalaridan samarali foydalanishga tayyorlash.