MULTIMEDIA DASTURLARI ASOSIDA O‘QUVCHILARNING FIZIK BILIMLARINI OSHIRISH METODIKASI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Maqolada multimedia dasturlari asosida o‘quvchilarning fizikaga oid dunyoqarashini kengaytirish bilan amaliy faoliyatlarini bog‘lagan holda fizikadan bilimlarni hayotga tatbiq eta olish salohiyatini shakllantirish va rivojlantirish uslublari tavsiya qilingan.