Boshlang’ich sinflarda masala shartining berilish usullari (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada matematika faning asosiy bo’limlaridan biri masala shartining berilish usullari va masalalar yechish haqida so’z boradi. Boshlang’ich sinflarda matematika fanini  o’qitishda masalaning ahamiyati va dolzarbligi, maqsad va vazifalari, masala yechishda umumiy ko’rsatmalar, masala shartining berilish usullarining turlari,  afzalligi va kamchiliklari haqida tushunchalar berilgan.