Developing core competencies based on interdisciplinary connections. (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Maqolada fanlararo integratsiya talabalarni o‘z kasbiga, fanga bo‘lgan qiziqishini oshiradi, bilimlarini mustahkamlaydi, ularda amaliy ko‘nikma, malaka va kompetensiyalarni shakllantirishi asoslangan. Fanlararo integratsiyani amalga oshirishdagi muammoni bartaraf etish uchun fizika o‘qitish metodikasini takomillashtirish lozimligi bayon etilgan.