THE ROLE OF EDUCATION IN PSYCHOLOGY (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Inson psixologiyasi va uning rivojlanishi ta’limning samaradorligini ta’minlashda bevosita rol o’ynaydi. Har bir o’quvchi o’ziga xos va noyob xususiyatlarga ega bo’lgani sababli, ta’limda psixologik yondashuvlarning ahamiyati tobora ortib bormoqda. Bu maqolada psixologiyaning ta’limdagi o’rni, uning o’quvchilar rivojlanishiga qanday ta’sir ko’rsatishi va ta’lim jarayonining samaradorligini qanday oshirish mumkinligi haqida so’z boradi.