NA’MATAK O’SIMLIGINING SANOKIMYOVIY EKISTRAKSIYASI VA TIBBIY AHAMIYATI. (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Maqolada na’natak mevasining tarkibi va uning mevasid an tayorlanadigan damlama, ho’l mevasidan sharbat, organizimga foydali va zararli xususiyatlarini o’rganish hamda sohada qo’llash yo’llari yoritiladi.