THE ROLE OF ANTHROPOGENIC LANDSCAPE AND HISTORICAL-CULTURAL PROCESSES IN THE REGIONAL ECONOMY OF THE DEVELOPMENT AND ATTRACTION OF TOURISTS IN THE SOUTHERN ISLAND REGIONS. (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Mazkur ilmiy maqolada Jamiyatdagi aholi ma'lum bir qatlamining turizm sohasi va uning turlari, respublikada turizmning faoliyati, undagi islohotlar to‘g‘risidagi ma'lumotlarga ega bo‘lish, shu sohaning rivoji va kishilar ma'naviyatini yuksaltirishda bir vosita bo 'lib xizmat qiladi.