HISTORY OF FOLKLORE AND ITS PLACE IN LIFE (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Maqolada folklor san'ati tarixi, uning ildizlari, asosiy mezonlari va bugungi kundagi ahamiyati qay darajada ekanligi yoritilgan.