(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2026)
Mazkur maqolada Janubiy Koreyada xizmat ko‘rsatish sifati va mijozlarga xizmat qilish madaniyatining asosiy xususiyatlari tahlil qilinadi hamda O‘zbekiston sharoitida qo‘llash imkoniyatlari yoritiladi.