(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy tibbiy ta’limning ajralmas qismi bo‘lgan virtual simulyatorlarning bo‘lajak hamshira va laboratoriya mutaxassislarining klinik ko‘nikmalarini shakllantirishdagi samaradorligi o‘rganilgan. Siyob tibbiyot texnikumi bazasida o‘tkazilgan tadqiqot natijalari an’anaviy metod va raqamli texnologiyalar uyg‘unligining afzalliklarini statistik ko‘rsatkichlar orqali isbotlab beradi.