(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2026)
Maqola bir o’lchamli suspenziyani filtrlash masalasini sonli yechish filtr va cho’kmada bosimning tarqalish, qo’zg’aluvchang chegara grafiklarini keltirb chiqarilgan.