(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2026)
Tadqiqot maqsadi- bolalar adenoid to‘qimasida kuzatiladigan morfologik va immunogistokimyoviy o‘zgarishlarni tizimli tahlil qilish, ularning patogenezdagi rolini ochib berish, shuningdek, adenoid giperplaziyasining klinik ahamiyatini ilmiy asosda yoritishdan iborat.