(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2026)
Maqola zamonaviy tilshunoslikda baholash kategoriyasi muammolariga bag‘ishlangan. Unda baholash kategoriyasini aniqlashga doir turli yondashuvlar, shuningdek baholashning ifoda vositalari va uning funksional xususiyatlari ko‘rib chiqiladi.