(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqola charm va mo‘yna korxonalari va poyabzal korxonalaridan chiqgan chiqindilaridan maxsus maydalovchi qurilma orqali chiqindilarni maydalab maxsus kimyoviy yopishqoq kley yordamida maydalangan chiqindilar maxsus aralashtirish qozoniga solib maydalangan chiqindilar bilan maxsus kiley aralashtiriladi va maxsus pres uskunasi yordamida kerakli o‘lchamga kelgunga qadar preslash yordamida tayyorlanadi.