(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada talqin nazariyasi hisoblangan germenevtikaning mohiyati va u haqdagi mutafakkirlarining qarashlaridagi differensial jihatlar hamda Sharq va G‘arb germenevtikasining o‘ziga xos tomonlari xususida fikr yuritiladi