(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada ayollar yozgi kiyimlariga bo‘lgan talabni o‘rganish hamda marketing tadqiqotlari asosida yangi taklif modellari ishlab chiqish masalalari yoritilgan. Tadqiqot davomida bozor tahlili, iste’molchi ehtiyojlari va dizayn yo‘nalishlari o‘rganildi. Natijada iqtisodiy jihatdan samarali, estetik va funksional talablarga javob beruvchi yozgi kiyim modellari taklif etildi. Ushbu modellarni ishlab chiqarishga joriy etish ayollar kiyim bozori raqobatbardoshligini oshirishga xizmat qiladi.