(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ush bu ilmiy maqolada ta’lim samaradorligini oshirishda o‘ziga xos zamonaviy yondoshuvlaridan biri bu innovasion yondashuv bo‘lib, bunda o‘qitish jarayonlarini tashkil etishda shakl, metod va vositalarning o‘zaro uyg‘unligini hisobga olgan holda tanlash asosida o‘qituvchi va ta’lim oluvchilarning hamkorlikdagi faoliyatini rivojlantirish masalalari haqida ma’lumotlar keltirilgan