(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotida Ilm fan va tabiat markazini tashkil etish orqali bolalarda tabiatga bo‘lgan qiziqishni shakllantirish, tabiatga nisbatan ongli munosabatni shakllantirish,kuzatish va tajriba o‘tkazish metodikalari haqida ma’lumotlar berilgan.