(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim va tarbiya nazariyasi hamda metodikasining dolzarb masalalari tahlil qilinadi. Xususan, zamonaviy pedagogik yondashuvlar, interfaol metodlar va innovatsion texnologiyalarning o‘quv-tarbiya jarayoniga ta’siri o‘rganiladi. Shuningdek, maktab ta’limida tarbiyaviy ishlarning samaradorligini oshirish yo‘llari, metodist va direktor o‘rinbosarining bu boradagi o‘rni haqida fikr yuritiladi. Tadqiqot natijalari asosida amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.