(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Davlatimiz rahbari tomonidan amalga oshirilayotgan kitobxonlikni maktabgacha ta’lim tashkilotlarida samaradorligini oshirish va unga bo’lgan e’tiborni kuchaytirish, maktabgach yoshdagi bolalarni kitobga bo’lgan qiziqishini uyg’otish masalalarini ilgari surish