(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada mahsulot sifatini boshqarishning statistik usullari va ularning mohiyati yoritilgan. Shuningdek, sifatni boshqarish uslublaridan foydalanish yo‘nalishlari ko‘rsatib o‘tilgan.