(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Mazkur maqolada futbol o‘yinida psixologik tayyorgarlikning ahamiyati, futbolchilarning ruhiy holatini boshqarish, motivatsiya va stressni yengish usullari ilmiy asosda tahlil qilingan. Tadqiqot davomida futbolchilarning psixologik tayyorgarligi ularning o‘yindagi samaradorligiga bevosita ta’sir ko‘rsatuvchi muhim omil ekanligi aniqlangan.