(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
mazkur maqolada zamonaviy o‘zbek dramaturgiyasida milliy urf-odatlarning badiiy talqini, xususan, Erkin Xushvaqtovning “Chimildiq” pyesasi misolida tahlil etiladi. Asarda milliy qadriyatlar, oila muqaddasligi va urf-odatlarning zamonaviy hayotdagi o‘rni badiiy vositalar orqali ochib berilgani yoritiladi.