(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Bu maqolada qoraqalpoq adabiyotida Tilewbergen Jumamuratovning ijodida juft va takror sózlarning qóllanilish va anglatilish masalasini tahlil qildik. Juft va takror sózlar tushunchasining ózi haqida ham malumotlar keltirib ótildi