(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida ekologik tarbiyani rivojlantirish texnologiyalari tahlil qilinagan. Ekologik tarbiyani amalga oshirishda qo‘llaniladigan pedagogik yondoshuvlar, innovatsion o‘qitish metodlari, ekologik tadbirlar va amaliy faoliyatlar orqali ekologik bilimlarni o‘rgatish jarayonini o‘rganilgan. Shuningdek, maktablarda ekologik faoliyatni kengaytirish, o‘quvchilarni ekologik ongni shakllantirishda ekologik tarbiya sohasidagi yangi pedagogik yondoshuvlar va metodlarni qo‘llash bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.