(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada bronza davrida O‘rta Osiyo janubida (shu jumladan, Surxon vohasida) ishlab chiqaruvchi xo‘jaliklar va ixtisoslashgan hunarmandchilik sohalarining rivojlanishi, savdo-sotiq va madaniy aloqalarning tobora kengayib borishi, shuningdek kulolchilik, bronzaga ishlov berish va kasb-hunarning boshqa sohalari haqida ma’lumot berilgan.