(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Мазкур мақолада умумўрта таълим тизимида физика фани бўйича таълим узвийлигини таъминлаган ҳолда рақамли технологияларни (РT) қўллаш, уларнинг имкониятларидан ўқув жараёнида фойдаланиш ва янада ривожлантиришнинг устувор йўналишлари аниқланган. Назарий билимларини амалиёт билан боглаш орқали ўқувчиларни ҳаётий кўникмаларини шакллантириш масалалари кўриб чиқилган.