(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Mazkur maqolada texnologiya ta’limi fanini o‘qitishdagi dolzarb muammolar, ularning kelib chiqish sabablari va davlat siyosati asosida ularni hal qilish yo‘llari ilmiy jihatdan tahlil etilgan. Muammolar texnik, metodik, tashkiliy va motivatsion jihatlar bo‘yicha guruhlab yoritilgan. Shuningdek, texnologik ta’limni zamonaviylashtirishga doir qonun va qarorlar asosida takliflar ishlab chiqilgan.