(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Мақолада муаллиф ёш велоспортчиларни катта спортдан муддатидан олдин чиқиб кетиш муаммоларига эътиборни қаратади. Илмий мақолада спортчи спoрт фаолиятини давом эттириш учун тўсиқ бўлиб хизмат қилувчи асосий сабаблар кўриб чиқилади ва уларни олдини олиш йўлларини таклиф қилади.