(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Ushbu maqolada texnologiya fanini zamonaviylashtirishda sun’iy intellekt (SI) va avtomatlashtirish vositalaridan foydalanish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Texnologiya darslarida raqamli vositalar, aqlli tizimlar va mashinalarni o‘qituvchilar va o‘quvchilar faoliyatiga integratsiyalash orqali ta’lim sifatini oshirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Muallif sun’iy intellekt yordamida individual yondashuv, baholash tizimini takomillashtirish hamda amaliy mashg‘ulotlarda avtomatlashtirilgan modellarni qo‘llashning afzalliklarini ochib beradi